Kurre, ele-ganten på isen!

Kurre, ele-ganten på isen!

– Hej Kurre Sarasniemi, vi måste börja med att presentera dig fastän du har varit länge på Pulsteknik.

– Ja, jag har ju haft lite olika jobb sedan jag började på lagret 2004. Där var jag till 2008 då jag gick över till inköp och sedan 2017 jobbar jag med försäljning mot mindre företag. Jag tillbringar mycket av min tid ute hos kunderna vilket är väldigt stimulerande.

– Kul med variation kan jag tänka men samtidigt en lite ovanlig karriärresa.

– Ja, särskilt om man lägger till att jag inledde som bilmekaniker, ler Kurre. Men utveckling innebär att våga gå utanför komfortzonen ibland och jag trivs väldigt bra som säljare idag. Det är både nödvändigt och stimulerande att känna att kunderna blir nöjda.

– Är du specialiserad inom något specifikt el-tekniskt område?

– Efter alla år på Pulsteknik så skulle jag vilja säga att jag snarare är relativt bred och kan en hel del inom många områden.

– Din dialekt avslöjar att du inte är från Göteborg.

– Det stämmer, jag är från Jakobsberg i Järfälla. Efter lite ungdomligt resande hamnade jag i Göteborg där jag började plugga. Jag blev kvar här och idag bor jag och min familj i Ale nordöst om Göteborg.

– Då har du väldigt nära till din stora hobby. Jag har förstått att du är en hängiven hockeyspelare som spelar i Kungälvs IK.

– Ja, jag har alltid älskat hockey och spelade väldigt mycket i min ungdom, som bäst i dåvarande division 1. Idag handlar det mer om ett glatt motionsgäng med mer eller mindre avdankade halvgubbar som har väldigt roligt minst en gång i veckan.
– Jag misstänker att du är en mycket snällare säljare än motståndare i rinken?

– Ja, det kan nog stämma det, ler Kurre.

Välkommen att kontakta Kurre!

kurre.sarasniemi@pulsteknik.se
Tel: 031-707 95 41
Mobil: 070-509 05 03