Träffa Linus Sjöberg, ny försäljningsingenjör på Pulsteknik

Träffa Linus Sjöberg, ny försäljningsingenjör på Pulsteknik

– Hej Linus, berätta om din professionella bakgrund, har du erfarenhet av el-sektorn?

– Absolut, jag kommer närmast från PR Electronic som tillverkar och säljer produkter för signalhantering och Ex-barriärer m m. Innan dess jobbade jag med packnings- och tätningsteknik som försäljningschef.

– Vad kommer att vara ditt huvudfokus på Pulsteknik?

– Jag kommer att arbeta med att utveckla affärer och nya applikationer tillsammans med kunder och våra samarbetspartners, bl a GMI. Min roll är också att vara specialiserad inom området signalhantering och utgöra ett stöd mot marknaden.

– Du har en kommersiell bakgrund men känns väl bevandrad kring tekniska frågor.

– Min drivkraft har alltid varit att förstå kundens behov och finna lösningar som förbättrar och effektiviserar. Det underlättar självklart att jag har erfarenheter av både den mekaniska delen och automationslösningar.

– Jag har hört att du har arbetat med försäljning sedan tonåren, stämmer det?

– Ja, jag har alltid älskat mötet med olika människor, företag och utmaningar. Tillfredsställelsen ligger i att bygga långa relationer som är bra för alla.

– Men egentligen drömde du väl om att bli fotbollsproffs?

– Haha, jo dessa tankar fanns väl ett tag, jag gick faktiskt på fotbollsgymnasium men insåg ganska snart att el måste vara mer energigivande i längden…   

– Berätta kort om dig själv privat!

– Jag kommer från Trollhättan, är 34 år, sambo och har en liten tös som snart är 2 år. Just nu längtar vi mycket efter att flytta in vårt blivande hus som byggs i Balltorp. Jag älskar att aktivera mig i naturen, jagar sedan 10-årsåldern, älskar skidåkning utför och att spela golf.

– Kan du tänka dig att missa en putt för att låta en kund vinna?

– Aldrig, en kund måste alltid lita på att leverantören gör sitt bästa, ler Linus.

 

Välkommen att kontakta Linus!

Linus Sjöberg
linus.sjoberg@pulsteknik.se
Tel: 031-707 95 43
Mobil: 073-040 30 70