Kundsupport Teknikstöd

Kundsupport Teknikstöd

Hej Christian Berndtsson, mannen som väldigt många kunder har talat med!

– Ja, i alla fall om det handlar om tekniska frågor. Jag arbetar med kundsupport och tekniska frågor sedan 2015. Dessutom jobbar jag med att bygga kundanpassade lösningar till våra stora kunder. Jag gillar att vara delaktig i de lösningar som vi utvecklar, ett bra sätt att samtidigt fundera över hur vi kan förbättra processer.

Är du tekniker själv?

– Ja, i botten har jag en el & teleutbildning, därefter har jag bara jobbat med teknik, 17 år som elektriker och tekniker inom olika segment. Därefter 9 år med innesälj och support hos en el-grossist. Jag har ett stort allmänt tekniskt intresse med nyfikenhet kring innovation och ny teknik, inte minst utvecklingen kring energisidan, bränsle- och solceller.

Vanligaste samtalen?

– De är nog från tekniker som befinner sig på alla möjliga ställen och som söker lösningar och reservdelar. Eftersom jag själv har jobbat på fältet så vet jag hur mycket det uppskattas med snabb hjälp.

Vilka trender upplever du nu?

– Då svarar jag tveklöst trådlöst – det finns ett stort intresse för nya effektiva trådlösa och fjärrstyrda lösningar. Våra kunder är väldigt kunniga. Då är det givetvis en stor fördel att vi samarbetar med ledande internationella leverantörer som kan hjälpa oss att utveckla nya lösningar för kundanpassade applikationer.

Du låter synnerligen västkustsk, varifrån kommer du?

– Jag är född och uppvuxen på Marstrands bättre halva Koön. Numera bor jag i Göteborg.

Lite om dig själv privat

– Bor med familjen i Utby, 2 barn i 20-årsåldern. Jag älskar hav och sjö, fiskar väldigt mycket och på vintern är det skidåkning som gäller, helst i alperna!.

Intresserad av kundanpassade lösningar?

Mycket välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar!

Christian Berndtsson
christian.berndtsson@pulsteknik.se
Tel: 031-707 95 34
Mobil: 070-297 08 03