Inköp förstärkt med tekniker

Inköp förstärkt med tekniker

– Hej Lena, ny på Pulsteknik sedan i somras och med en helt ny yrkesinriktning, berätta! 

– Jag var sugen på att testa något nytt och ville utvecklas inom nya områden. Jag har tillbringat många år i dentalbranschen både jobb- och studiemässigt. I grunden är jag tandtekniker med inriktning på mjukvarusupport inom t ex CAD/CAM, 3D print och scanning. Eftersom jag gillar planering, struktur och problemlösning så kändes inköp som en stimulerande inriktning och jag trivs jättebra.

– Hur kommer det sig att det blev Pulsteknik?

– Jag fick direkt en positiv bild av bolaget och kollegorna, ett gammalt familjeföretag i en omdaning som nu ingår i en stor teknikkoncern med offensiva tillväxtplaner. Här finns också mycket kompetens och nyfikenhet kring ny teknik och innovation.  

Vilka likheter ser du med ditt gamla jobb?

–  Stort fokus på planering, kundanpassning, leveransprecision och minimal feltolerans. Att vi jobbar väldigt nära kunderna och efter väldigt tydliga och höga kvalitetsmål.

– Lite om din bakgrund, varifrån kommer du och lite om ditt privatliv

– Jag är från norra Hisingen, vi bodde i Rödbo men jag gick i skolan i Kungälv. Mina högre studier gjorde jag i Göteborg, Australien, Umeå och Växjö. Familjen har alltid haft sommarhus på Orust och jag älskar hav och skärgård. Jag är gift, har 2 små barn och bor i Kålltorp vilket innebär att jag har nära till jobbet och till naturen, en stor fördel eftersom jag älskar att cykla mountainbike.

Välkommen att kontakta Lena Larsson!

Lena.larsson@pulsteknik.se
Tel: 031-707 95 46
Mobil: 070-656 95 46