Vår samarbetspartner GMI är ny medlem i Emerson Delta V Alliance Produktprogram!

Vår samarbetspartner GMI är ny medlem i Emerson Delta V Alliance Produktprogram!

Emersons produktprogram för tredjepartsleverantörer syftar till att säkerställa driftskompatibiliteten bland ingående produkter samt ge formella garantier för stöd och stabilitet i lösningar som ska leda till minskad risk, kostnad och implementeringstid för kunderna.

Syftet med DeltaV Alliance Product Program är samverkan med ”Best-in-class” tredjepartsföretag för att hjälpa kunderna att lyckas genom att tillhandahålla kompletta processautomatiseringslösningar.

Deltagarna i Emerson DeltaV Alliance produktprogram är erkända marknadsledare som levererar produkter, tjänster och expertis i toppklass.

Ansvarsfull samverkan kring innovation, ledande produkter och tjänster, långsiktighet, driftkompabilitet samt totalekonomisk sundhet, är förutsättningar för att skapa ett långsiktigt förtroende på marknaden.

GMI med sina unika kompletterande tekniklösningar hjälper Emerson att förbättra sitt erbjudande. Exempelvis med GMIs SIL 3-reläer med full och transparent belastning / rad-diagnostik; en produkt som är framtagen och utvecklad av GMI.

– GMI är stolta över att bli en global medlem av DeltaV Alliance Product Program. För att bli en alliansmedlem har GMI genomgått Emersons strikta godkännandeprocess som innefattar driftskompatibilitetstestning, övervakning av partnerns tillverkningsstandarder och upprättande av en global stöduppskalningsprocess inom sin organisation, säger Andrea Spolaor på GMI.

Läs mer om Emerson DeltaV Alliance Produktprogram!