Vill du bli vår nya medarbetare

Vill du bli vår nya medarbetare

Pulsteknik AB expanderar och vi söker dig som kan förstå kundernas tekniska utmaningar och komma med innovativa lösningar för driftsäkra elprodukter i krävande miljöer och applikationer.

 

Senior Försäljningsingenjör
Göteborg

Nu tar vi nästa steg i vår utveckling för en expansion på marknaden, där du får möjligheten att bli en nyckelperson för Pulsteknik AB. 

Arbetsuppgifter
Pulsteknik AB har sedan 1965 erbjudit kunder driftsäkra elprodukter och unika lösningar för krävande miljöer och applikationer. Vi arbetar inom en rad olika branscher/tillämpningar såsom energisektorn, gruvor, hissar, processindustri, raffinaderier, offshore, kranar och andra mobila enheter men också för OEM-byggare som behöver säkra lösningar. Vi jobbar med behovsstyrda tekniska lösningar för maximal kundnytta. 

Du kommer att ansvara för försäljning av tekniska produkter tillsammans med dina kollegor på vårt kontor i Göteborg. Fokus ligger på att bearbeta befintliga kunder, generera nya kunder samt att äga produktansvar för några av våra europeiska leverantörer.

En viktig uppgift är att lösa tekniska problem utifrån våra kunders krav och förväntningar, du kommer att vara delaktig i hela försäljningsprocessen.

"Nu har du möjligheten att få vara en del i Pulsteknik som ingår i Addtech koncernen innefattande 140 bolag i 20 länder med 3000 medarbetare och omsätter 11 Mdkr. Pulsteknik har en gedigen produktportfölj med fortsatt stor utvecklingspotential.

 

Din profil
Pulsteknik AB söker en senior försäljningsingenjör som brinner för affärer, teknik och hållbarhet med ambition att aktivt bidra till företagets expansion.

Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen inom elteknik eller motsvarande samt erfarenhet av att sälja elprodukter för krävande miljöer och applikationer. Meriterande är en bakgrund inom Ex och automation. Du har vana att samarbeta med underleverantörer (tekniska konsulter, entreprenadföretag). Viktigt är att du är lösningsorienterad och strukturerad, du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. 

 

Vi erbjuder

  • Ett stimulerande och utmanande arbete i ett företag med korta beslutsvägar, öppen organisation tillsammans med ett glatt gäng kollegor.
  • Möjligheten att få representera ett företag som har funnits sedan 1965 och ingår i Addtech koncernen.
  • Bearbetning av nationella och multinationella kunder.
  • Marknadsmässiga villkor, Pulsteknik har kollektivavtal.
  • Ett företag som kontinuerligt arbetar med jämställdhets-, kvalitets- och hållbarhetsfrågor.

  

Läs mer:  www.addtech.se

 

Mejla din ansökan och CV till: apply@pulsteknik.se. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Har du frågor om tjänsten är välkommen att ta kontakt med vår VD,
Magnus Andersson 0724-51 05 01. Urval kommer ske löpande.

Visa fler