Tekniker förstärker inköp!

Hej Lena, ny på Pulsteknik sedan i sommras och med en helt ny yrkesinriktning, berätta!

- Jag var sugen på att testa något nytt och skulle utvecklas inom nya områden. Jag har tillbringat många år i dentalbranschen både jobb- och studiemässigt. Jag grunden är jag tandtekniker med inriktning på mjukvaruunderstöd inom CAD / CAM, 3D-utskrift och skanning. Eftersom jag gillar planering, struktur och problemlösning så kände inköp som en stimulerande inriktning och jag trivs jättebra.

Tekniker förstärker inköp!

Hur kommer det sig att det blev Pulsteknik?

- Jag fick direkt en positiv bild av bolaget och kollegorna, ett gammalt familjeföretag i en omdaning som nu ingår i en stor teknologisk grupp med offensiva tillväxtplaner. Här finns också mycket kompetens och nyfikenhet kring ny teknik och innovation.  

- Vilka likheter ser du med din gamla jobb?

- Stor fokus på planering, kundanpassning, leveransprecision och minimal feltolerans. Att vi jobbar väldigt nära kunderna och efter väldigt tydliga och höga kvalitetsmål.

- Lite om din bakgrund, varifrån kommer du och lite om din privatliv

- Jag är från norra Hisingen, vi bodde i Rödbo men jag gick i skolan i Kungälv. Mina högre studier gjorde jag i Göteborg, Australien, Umeå och Växjö. Familjen har alltid haft sommarhus på Orust och jag älskar hav och skärgård. Jag är present, har 2 små barn och bor i Kålltorp vilket innebär att jag har nära till jobbet och till naturen, en stor fördel eftersom jag älskar att cykla mountainbike.      

 

Välkommen att kontakta Lena Larsson!

Lena.larsson@pulsteknik.se
Tel:  031-707 95 46
Mobil:  070-656 95 46

 

Visa fler