Kabelförskruvningar med "END-TO-END" prestanda

Vi presenterar vår nya samarbetspartner - Peppers!

Vi presenterar vår nya samarbetspartner - Peppers!

Peppers är specialiserade på att designa, utveckla och tillverka produkter och heltäckande lösningar inom kabelförskruvningar med en kvalitet som många anser är bland den bästa som finns på marknaden. Peppers har med över 70 års erfarenhet i branschen byggt upp ett stort kunnande och ett mycket gott rykte. Företaget sätter stort värde i att hela kedjan ska hänga ihop, från designingenjörerna som specificerar våra produkter, vår leveranssäkerhet, till montören som installerar dem och till de organisationer som slutligen använder dem över hela världen.

-Detta kräver expertis i alla led, från initial kontakt och offert till beställning, tillverkning och slutlig leverans. Vi kallar detta "End-to-End Performance" där den unika kombinationen av förstklassig produktkvalitet, teknisk support och service som verkligen särskiljer oss från konkurrenterna, säger Grayham Churhouse, försäljningschef på Peppers.

Pulsteknik blir Peppers representant i Sverige

- Vi har fört en dialog med Pulsteknik ett tag och är väldigt glada att de vill representera oss i Sverige, betonar Grayham. Bolaget har jobbat länge med förskruvningar, de kan marknadens behov, har ett stort kundfokus och vi delar många värderingar.

- Det är mycket stimulerande att nu representera Peppers, vi ser ett växande behov av kvalitativa förskruvningslösningar i utsatta miljöer och vi är övertygade om att våra kunder kommer att bli nöjda med det vi kan erbjuda tillsammans med vår nya samarbetspartner, säger Magnus Andersson, vd på Pulsteknik AB

Mer om Peppers kvalitetsåtaganden

Peppers upprätthåller ett kvalitetsstyrningssystem godkänt enligt ISO 9001: 2015 och ett miljösystem godkänt enligt ISO 14001: 2015. Företaget har dessutom ett omfattande utbud av internationella godkännanden som innehåller ATEX, IECEx, UL, CSA, EAC, INMETRO, CCoE, KCS, UATR & SAC samt godkännande av marintyp av ABS (American Bureau of Shipping), RMRS (Russian Maritime) & Lloyd's Register. Vårt sortiment av godkända produkter är designade och testade för användning i Ex d, Ex e, Ex nR och Ex ta skyddskoncept.

Peppers produktsortiment

Peppers produktsortiment inkluderar ett stort antal kabelförskruvningar med elastomer tätningar och barriärkammare för användning med armerad och oarmerad kabel. Ett stort urval av tillbehör speciellt gjorda för användning med Peppers kabelförskruvningar inkluderar låsmuttrar, tätningsbrickor, räfflade brickor, jordmärken, reduceringar, adaptrar och hylsor.

Visuellt transparenta

Genomskinliga kabelkammare ger full synlighet vid installation och inspektion. Inre tätningar kan alltid inspekteras visuellt. Unikt barriärsystem möjliggör fullständig synlighet.

Läs mer!

Visa fler