Vi behöver förstärkning

Senior teknisk säljare

Senior teknisk säljare

Pulsteknik expanderar! Nu söker vi dig som kan förstå kundernas tekniska utmaningar och komma med innovativa lösningar för driftsäkra elprodukter i krävande miljöer. Vill du vara med på vår fortsatta resa framåt?

 

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med dina kollegor på vårt kontor i Göteborg kommer du att ansvara för försäljning av tekniska produkter. Fokus ligger på att bearbeta befintliga och generera nya kunder, samt att äga produktansvar för några av våra europeiska leverantörer. En viktig uppgift är att lösa tekniska problem utifrån våra kunders krav och förväntningar, det är därför viktigt att du har teknisk bakgrund.

Det är oftast långa säljcykler och du hanterar flera projekt parallellt, vilket kommer innebära att den ena dagen sällan är den andra lik. Du kommer att vara delaktig i hela försäljningsprocessen och fokusera på att bredda införsäljningen till bl.a. befintliga kunder. 

“Vi erbjuder en spännande möjlighet att tillsammans bygga vidare på vår tillväxtresa med Pulsteknik, som är ett självstyrande bolag inom Addtech-koncernen.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du trivs hos våra kunder stora som små, ser möjligheter och lösningar. Du gillar att arbeta i grupp mot gemensamma mål såväl som att arbeta självständigt med ett personligt ansvar.

Laget före jaget väger tungt hos oss och med en inre drivkraft och positiv attityd så kommer du att förstärka vårt lag.”

- Magnus Andersson, VD

Läs även vad Jens Fahlén, teknisk säljare, har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/pulsteknik

 

Din profil
Vi söker en senior teknisk säljare med ambition att aktivt bidra till företagets expansion. Vi letar efter dig som brinner för affärer, teknik och hållbarhet. I din kommunikation till kund är du strukturerad och anpassningsbar.

Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund inom elteknik eller motsvarande samt erfarenhet av att sälja elprodukter för krävande miljöer och applikationer. Meriterande är bakgrund inom Ex & Automation. Du har vana att samarbeta med underleverantörer, som t.ex. tekniska konsulter och entreprenadföretag. Det är viktigt är att du är lösningsorienterad och strukturerad. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och utmanande arbete i ett företag med korta beslutsvägar och öppen organisation, tillsammans med kreativa kollegor. Du får möjligheten att bearbetnationella och multinationella kunder och jobba med ett kvalitativt europeiskt leverantörsnätverk.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson.
Du når Nicklas på 031-7045190.

Skicka in din ansökan till säljpoolen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Pulsteknik AB har sedan 1965 erbjudit kunder driftsäkra elprodukter och unika lösningar för krävande miljöer och applikationer. Vi arbetar inom en rad olika branscher/tillämpningar såsom energisektorn, gruvor, hissar, processindustri, raffinaderier, offshore, kranar och andra mobila enheter men också för OEM-byggare som behöver säkra lösningar. Vi jobbar med behovsstyrda tekniska lösningar för maximal kundnytta.

Pulsteknik ingår i Addtech-koncernen som innefattar 140 bolag i 20 länder med 3000 medarbetare och omsätter 11 Mdkr.

Läs mer:  www.addtech.se

 

Visa fler