Tillsammans skapar vi lösningen för era behov

För oss är det en självklarhet att samarbeta med kunder, leverantörer och samarbetspartners i alla sammanhang där det tillför mervärden. Vi har därför valt att alliera oss med några av de vassaste internationella aktörerna inom de fokusområden vi verkar.

Kapslingar för Ex, marina och industriella applikationer

Abtech

Abtech har över 40 års erfarenhet av utveckling och produktion av högkvalitativa kapslingar. Abtechs kapslingar finns i rostfritt, glasfiberarmerad polyester och aluminium för såväl Ex-klassade som industrimiljöer. Många produkter är certifierade över hela världen. Läs mer om Abtech Hazardous Area Solutions! 

Ex belysning för industriella och marina miljöer

Chalmit


Chalmit är världsledande leverantör av högkvalitativa LED-armaturer - strålkastare, nödbelysning och andra armaturer. Armaturerna finns för Ex-områden samt industriella och marina miljöer. Chalmit´s omfattande sortiment uppfyller merparten av internationella normer och standarder och är därmed en perfekt belysningspartner för Pulsteknik och våra kunder. Chalmit är ett bolag inom Hubbell koncernen. Läs mer om Chalmit!

Mät- sensor- & automationsteknik

FSG - specialiserade på mobil styrning

Berlinbaserade FSG (Fernsteuergeräte) en av de ledande leverantörerna inom industriell mät-, sensor- och automationsteknik. FSG utvecklar och tillverkar högkvalitativa sensorer, sändare, vinkelsystem och användarorienterade systemlösningar för olika industriella behov. FSG utvecklar även mät- och styrteknologiprogram som reglerar och kontrollerar process-sekvenser. Läs mer om FSG.

"Technology for safety"

GM International

GM International (GMI) - ett italiensk ingenjörsbolag med spridning i 50 länder som utvecklar och tillverkar isolerade barriärer, säkerhetsreläer, nätaggregat och indikatorer för Ex och industrin med höga krav på säkerhet och kvalitet. Läs mer om GM International!

Kabelförskruvningar & kontakter

HAWKE International

Ett engelskt bolag inom Hubbell koncernen och internationellt etablerade sedan 50-talet som ledande aktör inom områdena kabelförskruvningar, tillbehör, kontaktdon och kontrollstationer i Ex-miljöer. Hawke:s kabelförskruvningar kan fås i mässing, förnicklad mässing, rostfritt stål eller aluminium. Läs mer om Hawke International.

Elektromagneter högt och lågt

Kendrion

Kendrion utvecklar och tillverkar högkvalitativa elektromagnetiska system och komponenter. Under mer än 100 år har Kendrion tillverkat precisionsdelar till världens ledande tillverkare inom personbilar, kommersiella fordon och industriella applikationer. Läs mer om Kendrion Group!

gränsbrytare och strömomkopplare

steute Technologies GmbH & Co

.steute är en global specialist inom utveckling och produktion av driftsäkra och säkerhetsklassade gränsbrytare och givare för komplexa och kritiska applikationer. Produktportföljen består av ett brett sortiment av produkter inom fyra affärsområden: Trådlöst, Automation, Extrem/Ex och Meditech. Läs mer om steute