Addtech News

Vi växer och blir starkare

Systerbolagen i Addtechkoncernen, Pulsteknik AB och Emcomp International AB fusioneras och kommer ge våra gemensamma kunder och partners en stark framtid tillsammans.

Vi växer och blir starkare


Starkare tillsammans
Emcomp grundades 1998 och har över 25 års erfarenhet inom avsäkring för krävande miljöer och applikationer. Pulsteknik grundades 1965 och har nästan 60 års erfarenhet inom elprodukter för krävande miljöer och applikationer. Tillsammans är vi verksamma inom ett stort antal segment och är en stolt leverantör av produkter och lösningar till multinationella kunder såväl som mindre företag. Medarbetarnas erfarenheter och kompetenser som nu fusioneras ger ett mycket starkt rustat bolag redo för våra kunders utmaningar och behov av utrustning för krävande miljöer och applikationer.

Två starka lag har med fusionens synergieffekter blivit starkare, vi blir fler medarbetare inom följande funktioner: Teknisk försäljning, inköp, lager/montering och ekonomi. Geografiskt har vi huvudkontoret i Örebro och ett kontor i Göteborg, båda orterna har medarbetare inom samtliga funktioner och lokalt lager. Utöver detta, tekniska säljare stationerade i Madrid och Foshan (Kina) Våra kunder kan med detta upplägg känna sig trygga i att vi tillgodoser era behov och utmaningar på ett bra och effektivt sätt.
 
Ingår i Addtechkoncernen
Som nämnts ovan är Emcomp och Pulsteknik en del av Addtech AB. Addtech är en svensk börsnoterad tekniklösningskoncern. Verksamheten består av > 150 självständiga koncernbolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framförallt tillverkande industri och infrastruktur – alltid med hållbarhet i fokus. Addtech är en fullt ut decentraliserad organisation med en unik kultur som kombinerar snabbheten hos det lilla entreprenörsdrivna företaget med en större koncerns stabilitet. Läs mer om ADDTECH

 

Mer info

Information till kunder, SE
 
Information till kunder, ENG 

Information till leverantörer, ENG

Visa fler