Sedan 1965

Över 50 års erfarenhet av driftsäkra elkomponenter för krävande miljöer med höga krav på säkerhet.

Pulsteknik är ursprungligen ett familjeföretag som startades 1965 av Erik Reinhold. Inriktningen har alltid varit elkomponenter för krävande miljöer inom industrin med fokus på Ex-materiel och automation. Vi arbetar med ledande tillverkare och erbjuder produkter och unika lösningar för applikationer inom processindustri, marin &offshore, energisektorn, hissar, raffinaderier, medicinsk utrustning, kranar och andra mobila enheter som för OEM-byggare som behöver säkra lösningar. Vår kompetens, ett brinnande engagemang och hög service skiljer oss från mängden.

VI ÄR EN DEL AV TEKNIKKONCERNEN ADDTECH

Sedan 2017 ingår Pulsteknik i Addtech, en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern. Verksamheten består av cirka 130 självständiga dotterbolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur i ca 20 länder. Addtech skapar optimala förutsättningar för dotterbolagens lönsamhet och tillväxt genom att kombinera det lilla företagets flexibilitet, personlighet och effektivitet med det stora företagets resurser, nätverk och långsiktighet.

VÅRA VÄRDERINGAR

Vi jobbar nära våra kunder och partners, vi har en stark tro på laget, att alla samlade erfarenheter, kompetenser och förmågor stärker oss. Vi tror på en gemensam vilja att ta eget ansvar och på respekt för individen. Vi är prestigelösa och nyfikna på utvecklingen och på våra kunders behov och utmaningar. Vår uppgift är att proaktivt tillföra mervärden och bidra till ökad effektivitet. Våra kärnvärden är enkelhet, effektivitet, förändring, ansvar och respekt. Dessutom delar vi gärna ett leende med våra kunder och partners.