Wolf belysning för krävande miljöer

Flood Bank Stand - XT-600 serien för Wolflite XT75 laddningsbara handlampor.

Flood Bank Stand  - XT-600 serien för Wolflite XT75 laddningsbara handlampor.

 

Flood bank XT-600 serien består av 2, 4 eller 6 uppladdningsbara Wolflite XT75 handlampor som är monterade i en hållare som kan placeras på golvet eller i ett stativ.

Flood Bank Stand

Hållaren och stativet är tillverkat av rostfritt stål och hållaren har en funktion för att snabbt fästa och frigöra handlamporna som kan lutas i önskat läge före de låses fast i hållaren. Handlamporna kan tas bort från stativet och användas för tex. inspektionsarbete på svåråtkomliga platser.

Fakta blad (engelska) >> Flood bank stands

 

XT-75 Flood beam

XT-75 handlampan är CE-märkta enligt ATEX-direktivet och IECEx-certifierade, för säker användning i zon 0 potentiellt explosiva gasatmosfärer, där en T4-temperaturklass uppfylls.

Skräddarsydd optik i kombination med högpresterande LED-ljuskällor ger en enastående ljuseffekt på över 350 lumen vardera, (2100 lumen vid 6 monterade i hållaren) från den högintensiva punktbelysningen som kan ställas om till vidvinkelbelysning.

Batteriets kapacitet räcker vid hög uteffekt 7,5 timmar och 15 timmar i energisparläge och övervakas med en indikator för batteriladdning.


XT-75 -  (ca 30°)
Toppljusintensitet, hög effekt vid 1m 260 lux, vid 5m 14 lux
Toppljusintensitet, "powersave" vid 1m 150 lux, vid 5m 9 lux

 

 

Visa fler