Vår nya medarbetare!

Vår nya medarbetare!

Ylva Åshede, innesäljare/marknad på Pulsteknik har gjort sin första månad på Pulsteknik.

- Hur har din första månad varit?

- I dessa Corona tider är det fantastiskt att jag har fått möjlighet att träffa alla på företaget och det är ett härligt gäng. Det är alltid lika roligt att få lära sig nya saker och träffa nya människor. Pulsteknik är ju det lilla företaget med stor kompentens och även i dessa tider visar de genom att anställa mig att det går bra och bolaget vill framåt.
 

- Vad innebär det?

- Ja, för min del är det att sätta sig in i de nya programmen, lära mig vilka våra underleverantörer är och dessutom är det helt nya produkter för mig. Jag har jobbat inom svetsbranschen i många år och där har man inte pratat om reläer, plintar eller förskruvningar.

- Svetsbranschen, vad gjorde du där!

- Jag kommer från Axson Teknik AB som är ett medelstort bolag för svets och robotsvetsning. Under mina 2 år där arbetade jag som innesäljare/marknad, precis den rollen jag har fått här på Pulsteknik. Arbetsuppgifter var bland annat: Inlägg för Linkedin, skapa filmer, kundaktiviteter och hålla i ordermejlen. Innan dess var jag många år på ett annat svetsbolag där min tjänst var inom marknadskommunikation Europa. Jag uppdaterade hemsidor, koordinerade översättningar, mässor, skapande marknadsmaterial med mera.

- Lite kort om dig privat?

- Jag bor i Mölndal sedan drygt 3 år, är gift och har två barn och två barnbarn. Har börjat med vandring och att ta mig igenom Bohusleden (27 etapper och totalt 37 mil). På somrarna är jag i Bokenäset nära havet där jag gillar vara både på och under ytan. Men just nu längtar man till att kunna umgås med släkt och vänner. Jag hoppas snart vi alla kan återgå till det någorlunda normala.

- Vi håller tummarna för Corona snart är över och vi kan återgå till det ”nya” normala!

 Välkommen och här är Ylvas kontaktuppgifter:

Ylva Åshede 
Tel: +46 31 707 95 42
Mobil: +46 702 86 82 26 
ylva.ashede@pulsteknik.se 

Visa fler