Wolf hjälmmontering av ficklampa – handsfree i riskområden

Wolf hjälmmontering av ficklampa – handsfree i riskområden

Wolf´s hjälmmonteringssatser M-660 och M-680 gör att Wolfs fick- och handlampor (M-20, M-40, M-60 och M-85) kan monteras på Centurion-hjälmar eller hjälmar med Euro 30-kortplats.

Nyttan med handsfree i riskområden är uppenbar. Genom att montera en Wolf-lampa på hjälmen är användaren inte är begränsad till det fasta strålkastarmönster de flesta huvudlampor har. Med en Wolf lampa har du flexibiliteten att välja rätt strålmönster och ljusflöde för specifik applikation. När den är fäst vid hjälmen är M-60, med sin täta punktstråle, särskilt användbar när du går eller behöver använda båda händerna vid passage i begränsade utrymmen. Om belysning behövs under en längre tid skulle M-40s batteritid på 10 timmar vara det perfekta valet. Där höga ljusnivåer krävs, kan M-85, med en vidvinkelstråle, lätt fästas på hjälmen.

När lampan är fäst på hjälmen kan den enkelt justeras både i sidled och vertikalt för att möjliggöra effektivt handsfree-arbete. Lampan kan enkelt och snabbt frigöras från fästet vid behov. 

Monteringssats M-660
För användning med Wolf M-20, M-40 & M-60 Mini ficklampor.

Monteringssats M-680
För användning med M-85 Midi-lampa.

Läs mer!

Visa fler